Burn-out coaching

Steeds meer mensen hebben een burn-out. Ze hebben geen energie meer om te werken en sociale activiteiten te ondernemen. Vooral bij vrouwen in het onderwijs en de gezondheidszorg komt een burn-out veel voor. Ze zijn perfectionistisch en leggen zowel privé als op het werk de lat hoog tot het moment komt dat het echt niet meer gaat….

Als coach en ervaringsdeskundige begeleid ik mensen met een burn-out volgens de Energy Control methode die is ontwikkeld door Stans van der Poel. De methode is gevalideerd door het Coronel Instituut, verbonden aan het Academisch Centrum (AMC) in Amsterdam.

We gaan aan het werk met de volgende vier pijlers:

  • Ademhaling
  • Bewegen
  • Voeding
  • Mind

We werken met een op maat gemaakt individueel behandelplan. Het traject (altijd een 1 op 1 traject) duurt 12 of 18 weken of langer indien nodig. We onderscheiden ons omdat we elke keer weer beginnen met een meting, want meten is weten. Het traject bestaat uit een inspanningstest, veel rustmetingen, bewegen/sporten, het gebruik van de app EC HRV test inclusief online coaching, een hartslagmeter, een logboekje, het boek “Chronische Vermoeidheid nooit meer!” van Stans van der Poel en inzichten in voeding en mind.

Heb je (bijna) een burn-out of heb je als werkgever werknemers met (bijna) een burn-out? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en tarieven van verschillende trajecten te bespreken.

A I R – Ademcoaching werkt met de Energy Control Methode die is ontwikkeld door Stans van der Poel en is aangesloten bij het ECM-netwerk.