Voor wie?

Bent u altijd moe, heeft u ME of CVS of heeft u (bijna) een┬áburn-out? Herkent u enige klachten zoals beschreven onder het kopje “Ademtherapie”, dan is het zeker de moeite waard om uw ademhaling te laten meten.

Ook mensen met overgewicht ademen vrijwel allemaal te snel. En een te hoge ademfrequentie vertraagt de stofwisseling waardoor afvallen moeilijk wordt. Er ontstaat een vicieuze cirkel. Door ademtherapie kan men deze vicieuze cirkel doorbreken.

Onrustige en drukke kinderen krijgen vaak het stempel ADHD met de bijbehorende behandeling met medicijnen. Dat deze medicijnen ernstige bijwerkingen kunnen hebben, is algemeen bekend. Onrustige en drukke kinderen reageren vaak goed op oefeningen waarbij hun ademfrequentie en ook hun hartslag naar beneden gaat. Ze worden hier heel rustig van. En ze kunnen op momenten dat het nodig is zelf de oefeningen doen. En dit alles zonder bijwerkingen. Het is heel veel waard om eerst ademtherapie te proberen (zonder bijwerkingen). Medicijnen kunnen altijd nog.

Wilt u de app EC-HRV test gaan gebruiken? Download de app en wij melden u aan als atleet. Als u de resttest doet kunt u ook thuis uw ademhalingsgrafiek, hartslag en amplitude zien en of u relax, rest of activ bent. Ook kunt u met de app sporten in de voor u juiste hartslagzones. U kunt alles uitgebreid uitlezen op www.heartratecoach.com

Bent u op zoek naar een inspirerende workshop voor uw bedrijf of school? Bijvoorbeeld een workshop over het verband tussen ademhaling en lichamelijke klachten? Al of niet gecombineerd met de mogelijkheid tot korte ademhalingsmetingen? Informeer naar de mogelijkheden van een voor u op maat gemaakte workshop. Gegarandeerd een eyeopener!

Door Stans van der Poel, de autoriteit op ademhalingsgebied, ben ik opgeleid tot ademcoach volgens de Energy Control Methode. Met door haar ontwikkelde apparatuur meet ik uw ademfrequentie, adempatroon en de grootte van de ademteug. Dit zijn de drie componenten van de ademhaling. Als een van deze drie componenten in rust afwijkt, is er winst te boeken voor uw gezondheid.

De methode is gevalideerd door het Coronel Instituut, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u telefonisch of per email contact opnemen.

A I R – Ademcoaching werkt met de Energy Control Methode die is ontwikkeld door Stans van der Poel en is aangesloten bij het ECM-netwerk.