Voor wie?

Wil je meer rust in je lijf? Ben je altijd moe of heb je (bijna) een┬áburn-out? Herken je enige klachten zoals beschreven onder het kopje “Ademtherapie”, dan is het zeker de moeite waard om je ademhaling te laten meten.

Ook mensen met overgewicht ademen vrijwel allemaal te snel. En een te hoge ademfrequentie vertraagt de stofwisseling waardoor afvallen moeilijk wordt. Er ontstaat een vicieuze cirkel. Door ademtherapie kan men deze vicieuze cirkel doorbreken.

Onrustige en drukke kinderen krijgen vaak het stempel ADHD met de bijbehorende behandeling met medicijnen. Dat deze medicijnen ernstige bijwerkingen kunnen hebben, is algemeen bekend. Onrustige en drukke kinderen reageren vaak goed op oefeningen waarbij hun ademfrequentie en ook hun hartslag naar beneden gaat. Ze worden hier heel rustig van. En ze kunnen op momenten dat het nodig is zelf de oefeningen doen. En dit alles zonder bijwerkingen. Het is heel veel waard om eerst ademtherapie te proberen (zonder bijwerkingen). Medicijnen kunnen altijd nog.

Wil je de app EC-HRV test gaan gebruiken? Download de app en wij zorgen ervoor dat de app actief wordt. Als je de resttest doet kan je ook thuis jouw ademhalingsgrafiek, hartslag en amplitude zien en ook of je relax, rest of activ bent. Ook kan je met de app sporten in de voor jou juiste hartslagzones. Je kan alles uitgebreid uitlezen op www.heartratecoach.com

Bent je op zoek naar een inspirerende workshop voor je bedrijf of school? Bijvoorbeeld een workshop over het verband tussen ademhaling en lichamelijke klachten? Al of niet gecombineerd met de mogelijkheid tot korte ademhalingsmetingen? Informeer naar de mogelijkheden van een voor jullie op maat gemaakte workshop. Gegarandeerd een eyeopener!

Door Stans van der Poel, de autoriteit op ademhalingsgebied, ben ik opgeleid tot ademcoach volgens de Energy Control Methode. Met door haar ontwikkelde apparatuur meet ik jouw ademfrequentie, adempatroon en de grootte van de ademteug. Dit zijn de drie componenten van de ademhaling. Als een van deze drie componenten in rust afwijkt, is er winst te boeken voor jouw gezondheid.

De methode is gevalideerd door het Coronel Instituut, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kan je telefonisch of per email contact opnemen.

A I R – Ademcoaching werkt met de Energy Control Methode die is ontwikkeld door Stans van der Poel en is aangesloten bij het ECM-netwerk.